lördag 31 oktober 2009

I rätt riktning!


Nu har vi kommit ner till avd.67 från BIVA. Så skönt! Sixten somnade på tvären i sängen med ens när vi kom in på rummet (samma som tidigare!) efter att hållit låda uppe på BIVA. Dränen från operationen sitter kvar & ska tas imorgon, annans har han sluppit den mesta övervakningen! Han får smärtstillande & verkar må bra. Han har sovit gott i natt & börjat att äta bröstmjölk från nappflaska. Sixten är röd på näsan & ögolocken p.g.a. klåda orsakad av den smärtstillande medicinen, vilken de fått byta ut. Men är ju det lilla i det hela! Vi är lyckliga över att han tar steg i rätt riktning!

6 kommentarer:

 1. Naw lillskrutten,han är så go!

  SvaraRadera
 2. Finaste Sixten i helaste världen. Vi längtar efter att Sixten ska bli så frisk att livet är normalt igen och att vi kan träffas. KRAM från Jenny, Janne och Konrad.

  SvaraRadera
 3. Gud så skönt att höra att allt e bra med er!!!!!

  Kramis madde h

  SvaraRadera
 4. Gammelmoster Pia1/11/09

  Åhhh,plutten! Längtar efter att få träffa er. Så skönt att ni kommit till avdelningen igen, nu kan allt bara bli bättre. Hur mår du Sara...kan du sova?
  Kramar till er alla tre
  från Pia

  SvaraRadera
 5. Anonym1/11/09

  Skönt att allting gick bra för Sixtenovic. Han är en riktig krigare och riktiga krigare viker sig aldrig. När han kommer hem får han lyssna lite på "juggemusik" för det gör riktiga krigare.
  Tänker på er massor....
  Oliver

  SvaraRadera
 6. Anonym1/11/09

  Hej!
  Kände att jag bara måste leta upp dig. Är så nyfiken på att höra hur allt är med er och med lille Sixten. Förstår att allt ha gått bra, men det visste vi ju :) De är ju superduktiga. Jag kommer fortsätta läsa om Sixtens framsteg framöver...

  Massa kramar från Jenny, Viljas mamma

  SvaraRadera