tisdag 10 november 2009

Permission!


Nu under e.m. fick jag & Sixten permission över natten från sjukhuset! Tjoho! Vätskan runt hjärtat hade minskat en del från igår & hans CRP (typ snabbsänka) hade sjunkigt! Så vi ska sova på patienthotellet i natt! Jag ska föra ihop två enkelsängar så att vi kan sova nära varandra men ändå bre ut oss båda två! Nice! Efter att ha delat en enkelsäng med Sixten i nästan tre veckor nu så börjar jag känna mig ordentligt sned & stel i ryggen, jag har i princip bara sovit på höger sida... Imorgon bitti ska vi inställa oss på avd. igen för nya kontroller. Är dessa bra så finns det chans för att vi kan få komma hem imorgon kväll! Det skulle vara enormt skönt, jag längtar verkligen hem nu! Jag har just ätit en riktigt god middag i restaurangen här på hotellet, ska strax duscha, ge Sixten ordentligt med kvällsmat & sen ska vi rakt ner i bingen!

6 kommentarer:

 1. ANNA H10/11/09

  HEJ SARA!

  Det verkar vara en ljuvlig kille, den här Sixten. Hahaha, kan se framför mig hur man rynkar till det mellan ögonen när du pratar med bestämd röst.

  Sov så skönt i natt o bred ut dig rejält!!

  KRAMAR I MASSOR från Anna H

  SvaraRadera
 2. Hej Sara och Sixten!

  Vi håller tummarna på att ni får komma hem imorgon. Vad skönt att vätskan minskat. :-) KRAM på er från Jenny, Janne och Konrad.

  SvaraRadera
 3. Naw vad skönt att ni får komma på pat.hotellet och sova ut lite, det är ni värda! :=) Hoppas hoppas ni får komma hema imorgon,ska hålla tummarna för er! Många många kramar från jessica och Neo

  SvaraRadera
 4. gammel moster Pia10/11/09

  Love you!!!

  SvaraRadera
 5. jag hoppas verkligen att ni snart får åka hem och ta hand om varandra på hemma plan. Du har verkligen en ängel...
  Kramar Michaela och Fabian

  SvaraRadera
 6. Anonym11/11/09

  Önskar lille ÄLSKLINGEN ett snabbt TILLFRISKNANDE och att ni får komma HEM snart!! Eloge till ER FÖRÄLDRAR också, för för allt ni klarat er igenom. Det krävs verkligen styrka.
  Kram från Monika, Mammas väninna.

  SvaraRadera