onsdag 11 november 2009

Jippie!


Nu ikväll kommer vi hem! Helt otroligt skönt men samtidigt lite skrämmande eftersom jag inte längre kommer att ha omedelbar hjälp om något verkar underligt! Idag har vi varit här i tre veckor... Sixten ska tillbaka på kontroll nu på fredag & därefter blir det en ny kontroll efter en vecka. Men det ska bli underbart skönt att komma hem till sitt eget hem! Mina sovplaner för natten som var gick åt skogen... Sixten vägrade att somna in för sig själv, så efter att jag försökt att natta honom i en timmen fick jag masa mig över till hans säng. När han väl fick ligga tätt intill mig & höra mina andetag så somnade han & så gjorde även jag... på höger sida...

8 kommentarer:

 1. Anna H11/11/09

  Så härligt att ni får komma hem. Som jag ska krama dig Sara när vi träffas nästa gång. Jag tar det lite lugnare med Sixten och med Jonas. ;)

  KRAM KRAM
  Anna

  SvaraRadera
 2. Anonym11/11/09

  Härligt Sara.. Måste kännas jätteskönt att komma hem även om det kanske precis som du skriver kan kännas lite nervöst att inte ha hjälpen nära. Men ni kommer fixa det kanon! Ha det jättebra och ta hand om varandra! Krama Sixten från oss..
  Massor med kramar Tova, Emma och Jonas

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt för er att få komma hem,även om det känns skrämmande,måste det va helt underbart att få åka hem och rå om din guldklimp på hemmaplan! Ge Sixten en STOR kram från oss!!!
  Det kommer gå super bra!

  SvaraRadera
 4. VÄLKOMNA HEM!!!! Sixten är världens bästa Sixten!! :-)

  KRAM från Jenny, Janne och Konrad.

  SvaraRadera
 5. Anonym11/11/09

  Underbert glädjande att ni ska få komma hem, så skööönt!

  Kramelikram från Tina Stefan och kusinerna!

  SvaraRadera
 6. Gullefjun...din stackars högra sida, men han har uppenbart vant sig ordentligt. Så gott att ni fick komma hem, ha det nu riktigt lugnt och skönt.
  kramar Pia

  SvaraRadera
 7. Malin Rosenlund12/11/09

  Å vad jag blev glad när jag läste att ni skulle få komma hem, skönt för er : )
  Välkomna hem!!!!
  Var rädd om er. Många kramar från malin och August

  SvaraRadera
 8. Anonym12/11/09

  Så skönt för er att få komma hem. Skrämmande men underbart! Jag vet precis hur du känner. Och det kommer massa med känslor hemma också. Igår va vi på Viljas andra återbesök och det såg bra ut. Lycka! Är så kul att följa er här, fortsätt att skriva.

  Kramar Jenny, Vilja och Martin

  SvaraRadera