fredag 13 november 2009

Hemkomst!


När jag & Sixten kom hem i onsdags kväll så möttes vi av ett nystädat hem samt en del av Sixtens leksaker som var draperade i serpentiner & ballonger! Pappa Jonas hade gjort så fint! Det är en stor lättnad att komma hem, skönt att kunna få återgå till vårt vardagliga liv! Jonas gick husesyn med Sixten som knäpptyst & fundersamt tittade på allt med stora ögon. Tyvärr var gårdagen inte lika kul, det var som att allt vi varit med om under dessa tre veckorna kom ifatt mig... allt min energi tog tvärslut... det enda jag orkade var att gråta... Sixten drog påpassligt ut sonden för fjärde gången så vi fick ta en tur till lasarettet för att sätta den på plats igen... Efter att jag sovit ngn timme hos mamma i går e.m. samt sovit gott under natten som var, med bara en vakenperiod för att mata Sixten, så mår jag ngt bättre idag. Jag är inte alls lika trött & ser inte allt lika svart. Idag har vi varit i Lund med Sixten på undersökning & ALLT SÅG BRA UT!! Vi får forts. att ge honom medicin ett tag till men vi behöver inte gå på ny kontroll förän om tre veckor! Jag är så lättad! Vätskenivån i hjärtsäcken hade minskat ytterligare & är nu nästan nere på normal nivå. Imorgon ska vi ut & gå en sväng på stan & vid havet - kanske stöter vi på några av er vänner! Jag hoppas att ni får en trevlig fredagkväll! KraM

6 kommentarer:

 1. Välkommen hem kompis!!
  Så kul att du mår bättre å bättre.. snart kan vi leka igen..Längtar!!
  Hoppas vi kan springa på varann på en promenad innan dess - bara säga hej :)

  Hörs snart!
  Kram Isac med familj

  SvaraRadera
 2. Ja vad bra att vätskan hade minskat ytterligare!! Pratade med Anki, så jag hörde om att du fick lite skön vila.
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 3. Anonym14/11/09

  Välkomna hem! Härligt att läsa att ni är hemma igen. Skönt att höra att du mår bättre Sixten! Vi hoppas att vi ses snart!
  Massor med kramar från Tova, Emma och Jonas

  SvaraRadera
 4. Åh vad skönt att allting går bra! Vi saknar er! Kram från Neo med familj!

  SvaraRadera
 5. Vi är många som pustar ut nu så nog förstår jag att din kropp måste vara helt slut Sara. Sixten är en fighter och det är du och Jonas också. Konrad är förkyld för första gången i sitt liv men det är snart över. Sen kan vi träffas med vagnarna. :-)

  KRAM från Jenny, Janne och Konrad.

  SvaraRadera
 6. Varma kramar till er från oss!

  SvaraRadera