söndag 18 april 2010

Nallen Jens!

Vi var även en sväng på Apoteket igår och då gick jag rakt på en korg med Nallar vilka såldes till förmån för hjärt- och lungfondens hjärtforskning kring barn. Usch, alla känslor bara svämmade över när jag läste på lappen som satt fast i nallens öra (Ge fler barnhjärtan chansen att klappa längre) och på en nanosekund befann jag mig igen nere på avd.67 i Lund... Så med ögonen översvämmade med tårar betalade jag för mig och självklart fick nallen följa med Sixten hem. Han döptes snabbt till Jens efter kirurgen som opererade Sixtens hjärta, jag tyckte inte att han kunde få ett mer passande namn och än så länge bryr ju inte Sixten sig nämnvärt. Känslorna kring Sixtens operation, sjukdom och framtid ligger fortfarande så ytligt, jag behöver bara rispa lite på ytan så väller allt fram igen... oftast kommer det när jag minst väntar mig det och på helt fel platser... Sixten är det viktigaste och värdefullaste som finns i mitt liv, min lilla älskade prins!

2 kommentarer:

  1. Anonym21/4/10

    Usch jag fick också en tår i ögat! Ebbe behöver nog en nalle till bums! Hoppas allt är bra med er. Kul att jag hittade hit;)

    Kram Jill

    SvaraRadera
  2. Tänk när vi hälsade på er på sjukhuset.Vi kom från ultraljudet och ni frsökte förklara den oändliga kräleken man känner till sitt barn. Vi lyssnade och njöt men kunde ju inte riktigt fatta. För det gör man inte. Nu vet jag precis hur du känner när du ser Sixten. Hur man älskar så det gör ont i hela kroppen. Vilken tur att vi har våra underbaringar.

    SvaraRadera