fredag 6 maj 2011

Allting har en ände...









1. Mormor lyckades ta ett foto på Emil och Sixten där de båda tittar in i kameran samtidigt! 2. Mormor och Sixten njuter i den varma sanden inne på Hven medans de tittar på kusinerna Leo och Elias som busar i vattenbrynet. 3. Mormor tog ett foto på Sixten och mig en av de ljuvliga kvällarna på lovet när vi var i Granet och lekte. 4. Två prinsar som mumsar på korv på Isacs 2-årskalas. (Det kommer nog att slinka ner en hel del korv i Sixtens mage denna sommaren! Han tycker att det är supergott och det är enkelt att tillaga utomhus). 5. Sixten med den spännande gå/spring-cykeln.



Dessvärre tog det sköna och efterlängtade påsklovet slut och sen dess har jag haft fullt upp igen med vardagen (läs: allt går i det vanliga, vardagliga, snabba tempot). Vårt påskknytis på Hven blev iaf jättemysigt - vädret var ju kanon! Detta året kunde vi grilla och sitta utanför fiskehuddan med ett riktigt långbord när vi åt. Sixten doppade fötterna i havet (dock iskallt men spännande). Sen åkte lillebror/morbror Emil hem och sen dess har Sixten pratat om honom varje dag. Det var vemodigt för oss alla så det känns skönt att vi bokat en resa till Stockholm för att hälsa på honom till sommaren. Mormor följer med denna gången till Stockholm (hon har lovat att ta hand om Sixten på tåget om jag blir så grymt åksjuk som jag blev förra gången) och vi ska bo på vandrarhem i Vasastaden. Så det ser vi fram emot! Sista dagen på lovet var vi iväg och firade kompisen Isac som fyllde 2 år - Hipp, hipp, hurra! Sixten var väldigt road av Isacs trehjuling (det väntar även en trehjuling här hemma på Sixten till hans födelsedag och jag är rätt säker på att han kommer att bli överlycklig) och blev även väldigt förtjust i hans gå/spring-cykel när han fick prova den. Även om Sixten nådde ner till marken så stod han mest stilla med cykeln, det var en tillräckligt stor upplevelse bara det!


Jag vågar knappt säga det högt, men Sixten har varit frisk i fyra veckor nu (ta i trä) vilket är jätteskönt! Sen så har nedräkningen inför sommarlovet börjat - bara 25 arb.dagar kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar