onsdag 14 juli 2010

Innehållsrik dag!

Lunds KK 10/6: Erika Persson och Jörgen Esbjörnsson, Teckomatorp, har fått en flicka som heter Gry. Hon vägde 3500 gram och var 51 cm lång.

Till en början måste jag bara klaga lite (i-lands-problem)! När jag skriver detta inlägget så är grabbarna i hamnen (läs utanför vårt hus) fortfarande igång med att nedmontera kajen - klockan är för jösses koss 23.25!!! Har de inte fru och barn som väntar på dem hemma?? Åk hem och sov! Jag hade förmodligen inte brytt mig så särdeles mycket om jag inte det inte varit bastuhett här hemma och förnsterna måste vara öppna för att få in någon liten svag bris samt att jag har ett lite barn som ikväll har haft aningen svårt att somna p.g.a. värmen samt allt knirkande, knarrande, smällande, dunsande, hamrande, pysande och skakande i huset... Jag hade själv kunnat dra en kudde över huvudet och somna gott, men jag kan lova er att Sixten inte hade uppskattat detta samt att det för min del känts en aningen märkligt att göra det... Nå väl, jag hoppas att de snart blir klara. Nu känns det bättre, när jag fått gnälla lite här (jag var på gränsen till att hänga mig ut genom ett fönster tidigare och vråla åt dem att gå hem, men jag andades lite genom näsan och lugnade ner mig... jag var vrålhungrig, hade huvudvärk, var skitvarm och min lilla älskling kom inte till ro av allt oväsende på gatan utanför)!


Iallafall... Idag fick jag lämna Sixten själv hos dagmamman Anne-Lie för första gången (ca 45 min). Lilleman gallskrek när jag gick men hade lugnat sig efter ett tag för att sen komma på att han faktiskt var jätteledsen och börjat gråta igen. Anne-Lie hade tröstat honom med nappen och sysselsättning bland familjens skor i hallen (skor, städredskap, köksprylar och cyklar går alltid hem hos Sixten!). Sen sms:ade hon mig att det nog kunde vara tillräckligt för Sixten varpå jag dök upp igen innan han blev ledsen på nytt. Jag kan säga att det gjorde ont i mig att lämna Sixten när han var helt förtvivlad och sträckte sig efter mig... det kan göra ont i hjärtat för minde... (jag snubblade ner till Espressohouse och kände mig helt skakig när jag beställde "en stark kaffe, tack!")

När vi var klara hos dagmamman för dagen cyklade vi till kompisen Konrad för 1-årskalas. Grattis fina Konrad! Trevligt med kalas, kul för barnen att träffas och mysigt för oss vuxna att umgås en stund! Efter lunch och en sovstund körde Sixten och jag till hans farbror Jörgen med sambon Erika och lilla "nykomna" kusinen Gry! Tack för en trevlig eftermiddag! Lilla fina Gry, det var fint att få träffa dig för första gången! Jag och Sixten hoppas att det blir många gånger framöver (du får gärna ta med dina föräldrar om du vill, vi träffar gärna även dem!) ;o) Jag har tyvärr inte tagit något foto på Sixten idag och Gry sov väldigt gott när vi hälsade på, så jag passar på att lägga in Grys födelseannons från Tidningen HD! Välkommen till världen lilla Gry!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar